FRIS VIRTUAL TOURS

LET'S MAKE YOUR BUSINESS GO VIRAL

FRIS 360 VIRTUAL TOURS

De toekomst van kennismaken met je mogelijke klanten is hier!

Betaalbare kwaliteit! Da's onze FRIS belofte

Open je deuren voor alle mogelijke klanten, laat ze genieten van een virtuele en interactieve rondleiding en trigger hen gemakkelijk om hun contactgegevens achter te laten, een fysiek bezoek te plannen of zelfs online aankopen te doen via je webshop.

Een virtuele tour is één van de digitale musts voor jouw zaak.

Zo biedt het niet alleen een nieuwe en frisse interactie met je (mogelijke) klanten, maar zorgt een virtuele rondleiding ook voor een betere vindbaarheid via Google en komt het je SEO-plan ten goede.


 

FRIS 360 TOURS.jpg
IMMO.jpg

VASTGOED & IMMO

Een digitale rondleiding van een woning, appartement, of een ander immo project? Geef je prospects een onvergetelijke ervaring.

Je mogelijke kopers kijken vanuit het eigen zetel virtueel rond in hun mogelijk nieuwe woning en dromen helemaal weg van de mogelijkheden.

Wat men op een fysiek bezoek zich soms niet kan indenken, kan thuis opnieuw bekeken worden en kan me zo de mogelijkheden opnieuw ontdekken. 

 

Wist je dat? Veel makelaars sinds het aanbieden van een Fris 360 tour minder kijkdagen orginiseren en dat meer woning op deze manier verkocht worden?

 

 
 

WINKELS & RETAIL

Zet je winkel in de kijker door je klanten virtueel te laten kennismaken met je zaak. Toon hen elk hoekje van zaak en je klanten komen heel gericht bij je langs om hun aankopen te verzilveren.

Onze virtuele tours worden helemaal op maak gemaakt en kunnen gelinkt worden aan items uit je webshop. 

Ontvang vanaf nu dus ook digitaal je klanten in je prachtige zaak.

FRIS


 

WINKELS.jpg
 
INDUSTRY.jpg

INDUSTRIE

uw site, installaties of andere veiligheids-gevoelige zaken op een nieuwe manier tonen aan nieuwe werknemers, contractors of bezoekers?

Ontdek onze mogelijkheden om uw site veiliger, duidelijker en informatief in kaart te brengen.

Neem vrijblijvend contact op met team FRIS en we komen heel graag eens langs om jullie wensen en mogelijkheden persoonlijk samen te bekijken.


 

 

STEDEN & GEMEENTEN

Steden en gemeenten bestaan uit prachtige gebouwen, instellingen en diensten waarbij de inwoners op een nieuwe en frisse manier kunnen kennismaken met diverse diensten in uw stad of gemeente.
Denk maar aan de eindeloze mogelijkheden van uw cultureel centrum, gemeentelijke zalen die verhuurd kunnen worden en alle sport- en recreatiegebouwen waarvan vele inwoners het volledige potentieel en aanbod mogelijks nog niet echt kennen.

Blaas je inwoners omver en vertrek vanuit pole-position.

GEMEENTEN.jpg
 
HOTEL.jpg

HOTELS & VAKANTIEHUIZEN

Neem je bezoekers en gasten mee op een onvergelijke tour in je hotel of vakantiehuis. Toon hen alle mogelijke kamers en faciliteiten en laat hen wegdromen van een verblijf in uw faciliteit.

Team FRIS voorziet een complete voorstelling met nuttige en handige POI (Point of interest).

 

Je gasten kunnen op voorhand al een kijkje nemen en kennismaking met de verschillende faciliteiten en lopen dus (niet meer) verloren in uw prachtig hotel of vakantiehuis
 


 

 

RESTAURANT & CAFEE

Wat schuilt er achter de gevel van jouw restaurant of café?

Een gezellig en knap interieur? Een supergezellige sfeer?

Laat je mogelijke klanten je prachtige zaak kennis door rond te wandelen in een FRIS virtual tour. Laat hen een tafeltje uitkiezen en rechtstreeks reserveren.

SMAKELIJK

RESTAURANT.jpg